Menu

Kako da za kratko vreme postanete dobar snuker igrač?

U “Snooker clubu Belgrade” svake godine se organizuje sezona obuke budućih igrača snukera koju vode licencirani WPBSA (World Professional Billiards and Snooker Association) NIVO-2 trener Alexander Kuzmančević, i višestruki šampion Srbije u snukeru Saša Stojanović.

Iskustvo dvojice džentlmena, profesionalnih igrača i trenera predstavlja odličnu priliku da za kratko vreme, kroz 10 časova, naučite pravila i veštine jedinstvene igre kakav je snuker.

Podatak da je do sada u ovom klubu više od 300 polaznika uspešno završilo obuku, najbolja je preporuka za sve koji su snuker posmatrali na TV prenosima i divili se veštinama neprikosnovenih Ronnie O’ Sullivana, Marka Selbya, Stuarta Binghama.

snooker-klub-belgrade-obuka

– Obuka podrazumeva grupne treninge sa maksimalnih šest polaznika, kao i individualne treninge. Poznato je da je snuker igra uma i koncentracije i upravo zbog toga naši treneri polaznicima prenose i psihološke savete, otkrivaju trikove koje su i sami sticali na svetskim turnirima, kažu u “Snooker clubu Belgrade”

Na kraju obuke polaže se mali ispit najosnovnijih pravila i udaraca nakon čega se dobija sertifikat ovog kluba.

Od tog momenta, sto prekriven zelenom čojom, profesionalni štap i 22 kugle postaće vaš izazov.

snooker-klub-belgrade-obuka1

– Probao sam jednom da igram snuker sa prijateljima, oni su me učili nekim potezima, ali to nije to. Želeo sam da vidim kako to rade profesionalni igrači koji su prošli velike turnire, da od njih naučim pravilno da igram, koje trikove da koristim. Uspeli su da prenesu na mene i ljubav prema snukeru, prezadovoljan sam. Sada ću sa uživanjem dolaziti u ovaj klub, ispričao je Željko V. (26) nakon završene obuke.

Ukoliko volite pametne poteze u životu, fer igru sa protivnikom i uzvišeni hedonistički osećaj, snuker će vas čekati.

snooker-klub-belgrade-obuka2

Pogledajte atmosferu u “Snooker clubu Belgrade” i razgovor sa licenciranim trenerom Alexanderom Kuzmančevićem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>