Menu

O Nama

4

Snooker club Belgrade” otvoren je 24.12.2016. godine sa ciljem da u Srbiji pokrene i popularizuje jedan novi sport (snuker) koji je do tada siroj publici bio poznat samo putem malih ekrana. Iako se igra još od 19.veka, najveću popularnost i pravu globalizaciju stekao je u poslednjih nekoliko godina. Cela planeta “poludela je za virtuozima zelene čoje”, te se snuker rapidno omasovljuje pre svega u Kini i kontinentalnoj Evropi, a zatim i na ostalim kontinentima.

Klub je lociran na Zvezdari u Ustanickoj ulici br. 234.

Dizajniran je u savremenom britanskom stilu snuker kluba, a kapacitetima zadovoljava sve veće i veće zahteve i interesovanje publike za ovim sportom.

U klubu površine 320 m2 nalazi se šest “Riley” stolova od mahogonije, a u Matchroom (VIP) sali smešten je jedan reprezentativni “Riley Aristocrat” sto na kakvom su igrani najveći turniri i svetska prvenstva. Svih osam stolova su vrhunskog kvaliteta, osvetljeni najsavremenijom rasvetom.

Prateća, oprema uključuje bar u kojem se nude hladni, topli i alkoholni napici.

Televizori iznad bara i u prostoru za sedenje kao i u centralnoj sali oko stolova, omogućavaju Vam i da pratite najnovije sportske dogadjaje u HD verziji kao i praćenje najvećih turnira profesionalne Snuker sezone (WPBSA). Brojni gosti iz sveta i sami Britanci koji su posećivali klub tvrde da ovako prostran i moderno uređen klub se retko gde viđa i u samoj postojbini ove “džentlmenske igre”.

Otvoreni smo svakog dana od 11h do 01h (7 dana u nedelji).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>