Menu

TEAM BUILDING

Team building u Snuker klubu sve popularniji

Kada je Snuker klub Beograd pre četiri godine otvorio vrata prvog profesionalnog i vrhunski opremljenog objekta sa svim uslovima za igranje snukera, ovaj sport preciznosti još uvek je bio nepoznanica.

Do tada, ljubitelji zelene čoje pratili su turnire preko sportskih kanala, u zamenu igrali bilijar, pritom znajući da je igranje snukera uživo nešto sasvim drugačije od svega što su iskusili.

Već posle dve godine uspešnog rada i na stotine obučenih snukerista, interesovanje su pokazale velike kompanije. Prostor površine 650 kvadrata, u kom se nalazi sedam “Riley” stolova od mahogonija, a u Matchroom (VIP) sali reprezentativni “Riley Aristocrat” sto na kakvom su igrani najveći turniri i svetska prvenstva, postao je zanimljiv za team building, što je otvorilo novo poglavlje u radu Snuker kluba Beograd.

TEAM BUILDING U SNUKER KLUBU – NEZABORAVNO DRUŽENJE U POSEBNOM AMBIJENTU

U nedostatku ideja za kreiranje interesantnih, neponovljivih “team building” druženja, obično se pribegava klasičnim sportskim igrama.

Sama pomisao na termin “team building” asocira na otvoreni prostor, sportske igre loptom i naporna takmičenja od kojih gotovo uvek jedan deo kolektiva zazire.

Organizator jednog od prvih snuker team buildinga u Snuker klubu Beograd, ostavio je zanimljiv komentar: “Četvrti team building održali smo oko stola, ali ne restoranskog i kafanskog. Umesto belog restoranskog stolnjaka, dočekala nas je zelena čoja…I kucali smo se ceo dan, nazdravljali, ne čašama – nego kuglama. Posebno, prijatno iznenađenje jeste preciznost ženskog tima naše kompanije koji je pokazao da i u igri, baš kao i u poslu, može da bude i te kako jak. Iako nije poslednje, ovo druženje ostaće neponovljivo…”.

Ne treba zaboraviti osnovne karakteristike snukera – reč je o igri uma i preciznosti, fer pleja, što je sigurno odlično polje za nadmetanje poslovnih ljudi.

KAKO OBEZBEDITI TEAM BUILDING TERMIN?

Snuker klub Beograd za termine od tri ili četiri provedena sata, nudi tri opcije:

– 10 zaposlenih na 3 stola/€150/10% popusta za zaposlenog za dalju individualnu obuku od 7 časova
– 15 zaposlenih na 4 stola/€200/15% popusta za zaposlenog za dalju obuku od 7 časova
– 20 zaposlenih na 5 stolova/€300/20% popusta za zaposlenog za dalju obuku od 7 časova

KAKO SE ODVIJA TEAM BUILDING?

Tokom četiri sata, učesnici team buildinga moći da igraju, druže se, uživaju uz piće i hranu. Profesionalni snuker igrači dopuniće njihovo druženje mini obukom kako bi bili spremni za takmičenje. Za neke će ovo biti prvo iskustvo, a oni koji su imali priliku da drže snuker štap u ruci, sada će moći da pokažu svoje umeće. U četvrtom satu druženja, najbolje očekuju nagrade.

Prilikom zakazivanja team building termina, u Snuker klubu Beograd ponudiće vam detaljnu satnicu i plan kako bi druženje vaših zaposlenih moglo da izgleda. To će vam umnogome pomoći da veći deo organizacije prepustite ovom profesionalnom klubu i da mirno dočekate Team building day.

Naročita pogodnost ovog kluba jeste mogućnost organizovanja kvalitetnog i profesionalnog keteringa.

Detaljne informacije dobićete pozivanjem brojeva 011.244.5713 i mejlom na info@snookerclubbelgrade.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>